Hot Paintball Girls

sweet soft Malaysian girls playing extreme paintball....guys dare to challenge?

CLICK ON ANY GOOGLE LINK BELLOW TO SUPPORT THIS BLOG

:-

This Blog Followers

Thursday, January 22, 2009

Hot paintball girls picture








Play Paintball

Grab a paintball gun and start shooting. Add some color to the opposing team’s outfits in a chase to capture their flag. This is an action game where strategy is paramount and teambuilding the key to success. Individuals and their teams pursue each other through fields to an exciting and memorable finish.
•Start with a safety briefing
•Games are supervised at all times by trained, professional staff to ensure maximum enjoyment, safety, and fair play
•Semi-automatic air gun, 2-pouch harness, goggles, facemask, paintballs, and compressed air are all provided

Anybody up for a game of Paintball !!

(source from: http://www.skirmishgoldcoast.com. & http://www.excitations.com)

12 ulasan:

abdrahim kassim said...

Nampak hebat...boleh hantar pegi Gaza tak?

shima said...

salam..tq v mush visit my blog...nampak jer hebat..org pompuan kuat mana sgt..he he..

shahboy said...

hye shima.. you pun main paint ball ker.. sy selalu lepak dgn team ZEALOUS.. emm shima main dgn team mane.. =)

Abu Amirul said...

wow caya la.
anyway jgn sampai cedera, nanti hilang seri pula shima nanti, dah cantik tu jaga baik2.
ok be happy n take care.

Ismail @ Endra Mohd Rosli said...

Hai Shima.....bila lagi nak berperang di Sabah

singamaraja said...

Kumpulan penebak yang ampuh, lawan saja group lelaki tu

moasris said...

heck this out... http://p8ball4life.blogspot.com/
http://p8ball4life.blogspot.com/
http://p8ball4life.blogspot.com/

pagi yang terang said...

i selalu gak la main paintball ni tapi dalam ps je la yang real nye tak pernah main, boleh tak u bagi tau i kat mane nak main benda ni, perlu ke jadi mamber? saya stay di shah alam, so kat mane tempat yang dekat nak main, berape kos nak sewa/beli senapang dan alatan yang lain...

buaya said...

salam ziarah..
dijemput menjadi follower sy yer...

http://www.buaya-merah.blogspot.com

moasris said...

jom layan paintball 5 dan 6 di bukit cerakah... tournament woodball...

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu melawat anda

Pat | Sol said...

Paintball seems like a really exciting game especially when you are with a group of friends who won't mind trying something new and exciting!